top of page

Curry Bowl

Sri Lankan Curry Bowl” je uspješan i unikatan curry house koncept koji je već dokazao svoju neosporivu popularnost u Hrvatskoj. Ovaj provjereni poslovni model kreiran je do detalja od strane strastvenih ugostitelja i spreman je postati prvi internacionalni lanac curry restorana.

Priča o Curry Bowl

Sve je krenulo kada su dva brata odlučila u Europu dovesti svoju viziju unikatnog i živopisnog lanca restorana s okusima Šri Lanke.

U pet godina je stvoren i usavršen poslovni model kojega su pretočili u franšizu, brižno kreirajući svaki detalj tako da ostane dosljedan južnoazijskoj kuhinji i duhu.

 

Započeli su 2015. godine i poprilično zapaprili planove konkurenciji. Do danas su osvojili brojne certifikate i stvorili vjernu klijentelu koja im se uvijek rado vraća.

 

Uspjeli su napraviti sustav proizvodnje koji zahtjeva minimalan broj osoblja i znanja, a ujedno daje egzotična jela koja osvajaju nagrade u svega nekoliko minuta. Ovaj koncept unikatan je na našem tržištu, a i šire te je odlična poslovna prilika za svakoga tko želi otvoriti svoj originalni restoran.

 

 Ako vas zanima više o franšizama općenito, saznajte što je franšiza.

Curry Bowl

Potencijal koji kontinuirano raste

Popularnost južnoazijske kuhinje je svakim danom u porastu, te ona postaje ogroman trend u gastronomiji, što možemo vidjeti po velikom broju vrhunskih restorana koji ju implementiraju u svoju ponudu. 

 

Današnji lanci restorana rijetko u ponudi imaju južnoazijsku kuhinju, što ostavlja veliku prazninu za stvarne ljubitelje ovih jela koji nemaju gdje otići “na brzinu” uživati u omiljenim slatko-pikantnim specijalitetima.

 

“Sri Lankan Curry Bowl” u svojoj srži ima sve ono što južnoazijska kuhinja nudi, od mirisa i okusa do ambijenta i savršeno se uklapa u ovu rupu u tržištu. Autohtona šrilankanska hrana u street-food konceptu koja se poslužuje u modernom, živahnom ambijentu, privlači revne ljubitelje južnoazijske kuhinje, kao i one koju ju nikada nisu probali.

 

Do sada su otvorena dva restorana i dva su u pripremi, što je velik pokazatelj uspješnosti njihovog poslovanja.

 

Važno je napomenuti kako je curry hrana jedan od najbrže rastućih segmenata industrije restorana u Sjedinjenim Američkim Državama koja vrijedi više od 700 milijardi dolara.

Šrilankanska kuhinja je i veoma popularan veganski izbor što je dovelo do toga da bude broj 1 na ljestvici trendova u hrani u 2019. godini.

 

Curry food industrija je vlak koji svakim danom ubrzava i samo je pitanje tko će se na njega ukrcati na vrijeme.

Curry Bowl dish

Živahni Curry House oduševljava

Curry Bowl koncept donosi unikatno gurmansko iskustvo u živahnoj atmosferi koja spaja komfor europskih restorana s autentičnošću okusima šrilankanske kuhinje.

 

Otvorena kuhinja još jedan je segment koji oduševljava sve posjetitelje. Mogućnost promatranja pripreme jela uz zvonke zvuke kuhinje i energičnog osoblja koja perfektno obavljaju svaki dio posla zaista su prizor za vidjeti.

 

Kada posjetite Curry Bowl shvatite da je njihova reputacija strogo osnovana na mnoštvu začina i okusa kojima očaravaju svakoga tko dođe. No, ono što ih odvaja od drugih je i mogućnost prilagodbe jačine začina kako bi svako jelo bilo savršeno za onoga tko ga naruči.

 

Curry Bowl je po mnogočemu unikatan, pa tako i po svom Kotthu natjecanju. Kotthu je popularna šrilankanska ulična hrana i na našim prostorima mnogi će ju smatrati preljutom, a Kotthu natjecanje se održava svake godine gdje dobitnik osvaja putovanje na Šri Lanku. Da bi pobijedio, natjecatelj “samo” mora najbrže pojesti ovo jelo.

Ovo je samo jedan od genijalnih marketinških poteza Curry Bowla, koji naprosto oduševljava svim svojim inovacijama.

 

Pročitajte više: Zašto franšizirati?

Curry Bowl location

Franšiza kojoj je cilj dosljednost u svakom pogledu

Glavna objektiva franšiznog paketa Curry Bowl je osigurati primatelju franšize sve što mu je potrebno kako bi otvorio restoran koji u svakom pogledu odgovara zaštitnom znaku Curry Bowla.

Primatelj franšize bit će upućen u svaki djelić poslovanja s opsežnom podrškom franšizera. 

To uključuje obuku zaposlenika, pristup arhitektonskoj knjizi standarda, podršku pri izboru lokacije, kao i pomoć u pregovorima.

 

Nećete dobiti pomoć samo pri otvaranju poslovnice i obuci zaposlenika, Curry Bowl spreman je pomoći vam u marketingu kao i u kreiranju kvalitetnog marketinškog plana koji će vas lansirati u uspjeh.

 

Naša ponuda franšiza zaista je opsežna, no sa sigurnošću možemo reći da je Curry Bowl nešto što još nismo imali. Svatko tko se usudi biti drugačiji, tko voli raditi stvari na drugačiji način i ne boji se isprobati nešto novo, biti će oduševljen svime što Curry Bowl nudi.

 

Curry Bowl nije samo franšiza, to je koncept koji je spreman i na putu da pokori svijet.

bottom of page