top of page

Dog&Style

Kad su kućni ljubimci u pitanju, njihovi vlasnici neće oklijevati da im pruže najbolju moguću njegu. Oni su u punom smislu članovi obitelji i zbog toga zaslužuju vrhunski tretman, a najbolje mjesto za to je pet shop Dog&Style.

 

Zašto? Zato jer je to puno više od običnog pet shopa. Naime, radi se o mjestu koje objedinjuje više vrhunskih usluga u istom prostoru i ovdje svaki vlasnik sa svojim ljubimcem može provesti mnogo vremena uživajući u širokoj ponudi i stručnoj brizi vrhunskog osoblja.

 

Sve je počelo sada već daleke 2013. godine, kada je prvi Dog&Style otvoren u Međimurskoj ulici u Zagrebu, no 2018. dolazi do velikog zaokreta u poslovanju i selidbe u Ulicu grada Mainza. Nakon toga otvorena je još jedna poslovnica na zagrebačkoj Kustošiji (Trg siječanjskih žrtava 1945.), a mnoštvo zadovoljnih klijenata znači da vrijeme za novi uzlet. Drugim riječima, vrijeme je za širenje franšize, što je sjajna prilika za sve poduzetne ljubitelje životinja.

dog&style.png

Što Dog&Style čini posebnim?

Kao što smo već rekli, Dog&Style nije običan pet shop nego se u njemu kombiniraju čak tri različite vrste usluga.

 

Trgovina nudi širok asortiman opreme za sve vrste ljubimaca od pasa do ptica i glodavaca. Bilo da tražite hranu, igračke, ležajeve, opremu za putovanja i šetnju ili čak higijenske potrepštine, Ovdje možete naći apsolutno sve što vašem ljubimcu treba za bolji i zdraviji život, a kupcima na raspolaganju stoji ogroman broj vrhunskih brendova.

 

Salon za uređivanje ljubimaca tu je za sve vrste pasa (od malih do najvećih pasmina) i mačke, a u ponudi ima širok spektar usluga. Uz standardno uređivanje, tu su i razne kupke, skraćivanje noktiju i slične stvari, a u ponudi su čak i posebni paketi kojima se psima pomaže da se naviknu na salone za uljepšavanje kako bi cijeli proces prošao što je bezbolnije moguće. Čak i ako se radi o agresivnom psu, neće biti problema.

 

I na kraju, tu je i ljekarna u kojoj svi koji dođu u Dog&Stylef mogu pronaći različite dodatke prehrani, repelente, sredstva protiv parazita ili posebnu hranu za ljubimce. Naravno, tu uvijek možete potražiti i savjet o svemu što se tiče zdravlja životinja.

 

Treba svakako naglasiti da u svakom dijelu Dog&Style-a rade dokazani stručnjaci kojima ljudi uvijek mogu povjeriti svoje ljubimce (primjerice, doktor veterine i veterinarski tehničar u ljekarni). Stoga je ovo mjesto idealan centar za sve vezano za životinje u kojem svatko može pronaći nešto za sebe i svog najboljeg prijatelja.

sto dog&style cini posebnim.png

Postanite dio Dog&Style franšize!

 

Da, potrebno je osigurati dosta toga za otvaranje Dog&Style centra, no ovo je franšiza, a to znači da nipošto niste sami ako ulazite u posao. Naprotiv dobit ćete ogromnu podršku vlasnika franšize kako biste što prije pohvatali konce i krenuli punom parom.

 

Paket koji ćete dobiti kao primatelj franšize uključuje:

  • intenzivnu podršku tijekom prva tri mjeseca, a dalje prema potrebi

  • pristup uhodanoj distributerskoj mreži

  • svu potrebnu edukaciju za osoblje Dog&Style poslovnice

  • arhitektonsku pripremu prostora u kojem odlučite raditi...

 

... i još mnogo, mnogo toga. Ukratko, imat ćete sve što vam je potrebno za uspješan početak vaše nove poslovne priče.

postanite dio dog&style fransize.png

Što očekivati?

 

Ako znate što je franšiza, znate da je početna investicija najveća, pa će vas vjerojatno i ovdje zanimati neki okvirni brojevi. Ono što vam odmah možemo reći jest da za 200 000 kuna možete imati potpuno funkcionalnu i savršeno opremljenu trgovinu. Dakle, tolika je otprilike ukupna investicija.

 

Treba također reći da će od potpisa ugovora do otvaranja vašeg Dog&Style centra proći otprilike tri mjeseca, a već nakon samo tri mjeseca posla možete očekivati rast prihoda u dovoljnoj mjeri da pokrijete sve vaše troškove.

 

Imajte na umu da naknada za franšiznu licencu, tj. pravo korištenja Dog&Style brenda iznosi 5000 eura, dok ćete davatelju franšize također isplaćivati 4% prihoda na godišnjoj razini. To su sve odlične brojke koje vam mogu omogućiti lijepu zaradu i lagodan život.

ugovaranje fransize dog&style.png

Zaključak

 

Ako volite ljubimce i tražite priliku za zaradu kako biste spojili ugodno s korisnim, priključivanje Dog&Style franšizi je idealan potez. Radi se o dokazanom uspješnom konceptu koji je iznimno popularan među ljubiteljima životinja i koji svakom ljubimcu nudi sve što mu treba.

 

A prvi korak za ulazak u posao ne može biti jednostavniji – sve što morate napraviti je kontaktirati CFCG, konzultantsku tvrtku koja je zadužena za širenje Dog&Style franšize. Od njih ćete u samo nekoliko klikova dobiti sve potrebne informacije i započeti svoju novu poslovnu avanturu.

 

Naravno, kao što smo već rekli, na tom putu nećete biti sami, nego ćete od davatelja franšize dobiti snažnu podršku u otvaranju vlastite poslovnice. Stoga nemojte oklijevati – vaša ljubav prema ljubimcima može samo pomoći pri uspostavljanju uspješnog posla. Napravite prvi korak i vrlo brzo ćete postati dio fantastične franšize!

bottom of page