top of page

Fishdelish

Jedna od najzdravijih namirnica koju možete konzumirati je riba. Štoviše, preporučuje se konzumiranje ribljih jela barem dva puta tjedno.

 

Međutim, u današnjem brzom načinu života mnogi od nas nemaju dovoljno vremena za pripremanje obroka kod kuće, a još manje za odlazak na ribarnicu gdje će osobno izabrati najkvalitetniju ribu.

 

Sve to dovelo je do snažnog rasta industrije brze prehrane u posljednjih nekoliko desetljeća, no pojam “brza prehrana” sa sobom je počeo povlačiti i neke negativne konotacije i mnogo ljudi tu vrstu jela gleda kao nezdravu.

 

No, što ako postoji način da brzu prehranu učinite zdravom, ukusnom i dostupnom svima? Fishdelish franšiza učinila je upravo to, a ako ste ljubitelj street fooda i želite ponuditi svojoj okolini nova, zdrava i uzbudljiva jela, onda je ulaganje u ovu franšizu pravi potez.

 

Evo što sve trebate znati o njoj!

Fishdelish

Što je Fishdelish?

Fishdelish je, dakle, street food franšiza koja je osnovana 2020. godine na Murteru, a koja se fokusira na brzu pripremu zdravih i ukusnih jela koja se lako mogu konzumirati kako na terasi tako i u hodu.

 

Kao što možete i zaključiti iz imena, sve se vrti oko ribe kao glavne namirnice. Ona se priprema u tradicionalnim street food formatima kao što su sendviči i burgeri, a tu su i razne salate i mješavine koje dodatno šire ponudu. Sve to kombinira se s raznim ukusnim domaćim umacima čime nastaje atraktivno i iznimno ukusno jelo koje će privući svakoga.

 

Uz jela, u ponudi je i velik broj pića poput vina i piva, bezalkoholnih napitaka, ali i raznih koktela. 

 

Bilo da se nalazite na obali ili u unutrašnjosti, ovo je odlična investicija za sve visokofrekventne lokacije. Veličina samog objekta ne mora prelaziti 15㎡, dok se za terasu ispred njega na kojoj vaši gosti mogu uživati u hrani i piću preporučuje veličina od 50 do 80㎡.

 

Niste sigurni gdje početi? Ne brinite - Fishdelish franšiza će vam pomoći u svemu!

Fishdelish fransiza

Što dobivam kao dio Fishdelish franšize?

 

Sjajna stvar kod investiranja u Fishdelish franšizu je što će vam davatelj franšize pružiti svu moguću podršku. Na taj način vaše ulaganje postaje mnogo sigurnije i bit ćete spremni odgovoriti na sve izazove poslovanja fokusirajući se na dobre prakse u vođenju franšize.

 

Ovo uključuje dvotjednu edukaciju koja je obvezna za svakog novog člana franšize i koja pomaže u bržem uspostavljanju uspješnog i profitabilnog street food restorana. No, to je samo početak.

 

Fishdelish pružit će vam podršku u svim fazama poslovanja, a to se posebno odnosi na odabir kvalitetne lokacije, nabavu kompletno uređene jedinice za rad, kao i pomoć u logistici je u pitanju nabava sirovina.

 

Naravno, tu su i detaljni recepti po kojima ćete spravljati prepoznatljiva Fishdelish jela, a u svakom trenutku možete se obratiti davatelju franšize za pomoć ili savjet iskrsne li bilo kakva neočekivana situacija.

 

Kao što možete vidjeti, davatelj franšize mislio je na sve i vaše je samo da slijedite detaljne upute. Na taj način vrlo brzo ćete doći do profitabilnog restorana koji će odskakati od konkurencije.

Fishdelish tuna steak

Koliko je potrebno uložiti u Fishdelish franšizu?

 

Inicijalne investicije u ovom slučaju mogu biti vrlo fleksibilne, tako da svatko može pronaći model koji mu najviše odgovara. Okvirno govoreći, bit će potrebno uložiti između 50,000 i nešto manje od 90,000 eura za pokretanje restorana.

 

Ovdje treba naglasiti da ulazni franšizni tantijem iznosi između 7500 i 10,000 eura, dok je godišnji franšizni tantijem svega 5.5%, što predstavlja sjajnu poslovnu priliku!

 

Isto tako treba reći da troškovi transporta mogu jako varirati kod inicijalne investicije jer iznose između 500 i čak 15,000 eura! 

 

U inicijalnu investiciju ulazi i rezervni kapital koji bi vam trebao potrajati tri mjeseca, a on će iznositi između 5 i 10 tisuća eura. 

 

U svakom slučaju, jednom kad se odlučite za ulazak u posao, započet ćete postupak pridruživanja Fishdelish franšizi koji između ostalog uključuje nekoliko telefonskih razgovora s davateljem franšize tijekom kojih ćete dobiti i jasnu sliku roka u kojem bi se vaša investicija mogla vratiti.

 

Bilo kako bilo, bez obzira na veličinu vašeg ulaganja, uvijek ćete moći računati na brz povrat investicije jer se ovdje radi o franšizi koja brzo i lako privlači kupce, posebice ako odaberete neku dobru lokaciju za svoj restoran poput primjerice dobro posjećene plaže ili centra grada.

 

Isto tako, treba reći da će od iniciranja cijelog postupka i otvaranja vašeg restorana proći između četiri i šest mjeseci, što je također vrlo važno uzeti u obzir kod planiranja investicije - dobar trenutak otvaranja pomoći će vam da odmah počnete vraćati uloženo.

street food

Zaključak

 

Fishdelish franšiza na hrvatskom tržištu street fooda nudi nešto novo - zdrave verzije najpopularnijih jela koje se u potpunosti temelje na ribi. Ako volite hranu i želite tržištu ponuditi nešto potpuno drugačije, ovo je savršena investicija za vas.

 

Fishdelish ekipa uz vas će biti tijekom cijelog procesa i pomoći vam u odabiru lokacije i opremanju vašeg restorana, kao i logistici. Zahvaljujući njima, lako ćete izbjeći sve zamke poslovanja i vrlo brzo početi vraćati uloženo.

 

Samo ne zaboravite da će od početka cijelog postupka (u koji je uključena i edukacija) do otvaranja vašeg Fishdelisha proći do šest mjeseci. Naravno, od početka ćete imati i pristup svim receptima ove franšize.

 

A jednom kada otvorite svoj objekt, svojim gostima ćete ponuditi vrhunska street food jela koja se savršeno uklapaju u modernu sliku Mediterana. Jedan zalogaj bit će dovoljan da se svaki gost pretvori u vjernog kupca.


Kontaktirajte CFCG odmah i učinite svoj prvi korak prema sjajnoj investiciji!

bottom of page