top of page

Gastro Ribarnica Brač

Kada je riječ o svježoj, domaćoj ribi, Gastro ribarnica Brač vodi glavnu riječ. Koncept koji svakodnevno donosi svježu ribu u obalna, ali i kontinentalna područja, svakim danom privlači sve više ljubitelja domaće ribe i morskih plodova

 

No Gastro ribarnica Brač nudi više od svježe ribe, što ju čini unikatnom ribarnicom i franšizom u koju vrijedi uložiti.

Gastro ribarnica Brac

Gastro ribarnica Brač - sinonim kvalitete i uspješnosti

Gastro ribarnica Brač je maloprodajni odjel tvrtke Centaurus sa sjedištem u Splitu koji je tradicionalni centar trgovine ribom na ovom dijelu Jadrana. Osnovana 2004. godine, tvrtka Centaurus danas zapošljava preko 100 djelatnika i osim vlastitih poslovnica opskrbljuje hotele, turističke brodove i jahte, kako u regiji tako i van naših granica.

 

Cilj ove tvrtke je postići prepoznatljivost kvalitetnih domaćih proizvoda u Hrvatskoj i diljem Europe. 

 

Gastro ribarnice Brač su koncept boutique ribarnica koje svakodnevno donose bogatu ponudu ribe iz vlastite proizvodnje i ulova hrvatskih ribara. Osim svježe ribe, u ponudi je velik izbor sušenih, smrznutih, dimljenih, slanih i mariniranih morskih proizvoda, uključujući brojne delikatese.

 

Ono što Gastro ribarnice Brač odvaja od ostalih ribarnica je njihov Gastro asortiman - priprema gotovih jela koja su bazirana na dnevnom ulovu na interesantan i inovativan način.

 

Do sada je otvoreno deset poslovnica u regiji (4 u Splitu i na drugim lokacijama: Solin, Podstrana, Omiš, Kaštel Gomilica, Brela) i jedna u Beču. Što se tiče lokacije na kojoj želite otvoriti svoju gastro ribarnicu, kako bi se reklo - nebo vam je granica.

svjeza riba brac

Etablirani brend s garantiranim brzim povratom investicije

 

Kupnjom ove franšize kupujete već uhodano poslovanje po principu "ključ u ruke". Time osiguravate potpuno mjerljive rezultate poslovanja prije ulaganja, kao i mentorstvo iskusnog poduzetnika za vrijeme trajanja ugovora.

 

Franšizom dobivate cjelodnevnu podršku i edukaciju osoblja, kao i pomoć pri odabiru lokacije, priručnik za rad, a osigurana je i nabava s isporukom namirnica.

 

Gastro ribarnica Brač franšiza omogućuje brži rast i razvoj poslovanja uz niži iznos angažiranog kapitala, što ga čini savršenim konceptom za poduzetnike početnike, kao i obiteljski posao.

Franšiza također znači sigurnost, definirane troškove, podršku i uigrani sustav. Kocept je operativan kroz prosječnu profitabilnost od 20% EBITDA (dobit prije kamata, poreza i amortizacije).

 

Trajanje franšiznog ugovora je 10 godina s mogućnošću produljenja na sljedećih 10 godina.

fransiza ribarnica

Jednostavan postupak primanja franšize

 

Cijeli proces je jednostavan, brz i siguran. Nakon što pošaljete upit i konzultirate se s nama, dobit ćete franšizni upitnik kojeg ćete ispuniti. Nakon provjere kreditne sposobnosti i telefonskog razgovora, potpisujete ugovor o povjerljivosti te se upoznajete s investicijskim planom i prognozom profitabilnosti. Ukoliko imate dodatnih pitanja, na njih odgovaramo i ukoliko ste potvrdili daljnji interes potpisujete potrebne ugovore.

 

Čestitamo, upravo ste postali vlasnik unosne franšize i vrijeme je da otvorite svoju poslovnicu.

 

Cijeli postupak od odabira lokacije preko treninga zaposlenika do otvorenja vaše poslovnice traje 4-6 mjeseci. Dakle, za nešto više od pola godine možete biti ponosni vlasnik novootvorene Gastro ribarnice Brač, na lokaciji po vašem izboru.

svjeza jadranska riba

Franšiza kakve nema nigdje drugdje

 

Prednosti kupovine ove franšize su brojne. Prvenstveno, kupujete etablirani brend s dokazanom internacionalnom ekspoziturom i cjelogodišnji posao s garantiranim povratom investicije unutar 4 godine. Imat ćete pomoć u odabiru lokacije i obuci zaposlenika, kao i osiguranu nabavu namirnica tijekom cijele godine.

 

Zanimaju vas sve pogodnosti franšiziranja? Pročitajte više u našem članku Zašto franšizirati?

 

Osim svega navedenog, ovisno o tipu franšize možete dobiti i ekskluzivni franšizni teritorij definiran ugovorom ili drugim relevantnim dokumentom. Kupnjom ove franšize igrate na sigurno, što je rijetkost u današnjim nepredvidivim vremenima.

Uložite sa sigurnošću

 

Živimo u vremenu kada je doista rijetkost naići na ovako sigurnu investiciju. Profitabilnost ove franšize je s godinama dovedena do savršenstva, jer su kroz vlastite uspone i padove došli do sigurnog poslovnog modela, kako bi vama kao primatelju franšize sa sigurnošću mogli dati ključ u ruke.

Dakle, osim sigurnog poslovnog modela vi dobivate pomoć pri odabiru lokacije, obuku svih zaposlenika i ne morate brinuti o nabavi robe jer su dostava i isporuka dio franšiznog ugovora.

 

Gastro ribarnice Brač su sinonim za kvalitetu, kvalitetu čiji dio možete i vi postati.

bottom of page