top of page

Valera Vita

Moderni način života sa sobom donosi i neke negativne posljedice - stres, nezdrava prehrana i mnoge druge navike koje iz toga proizlaze mogu imati štetan utjecaj na naše zdravlje.

 

Klasična medicina u mnogo slučajeva teško izlazi na kraj s ovakvim problemima, a lijekovi koje ona propisuje u nekim slučajevima mogu samo dovesti do daljnjih problema. 

 

Međutim, rješenje za to je tzv. alternativna medicina koja se temelji na homeopatiji i biorezonanci koji iznimno učinkovito dugoročno uklanjanju mnogobrojne zdravstvene probleme. 

 

Valera Vita nudi vam priliku da pokrenete vlastiti posao uz pomoć pouzdanog brenda i na taj način ujedno pomognete mnogobrojnim ljudima u bližoj i široj okolini. Ako vas zanima alternativna medicina i želite se njome baviti, došli ste na pravo mjesto - nastavite čitati!

Valera Vita

Što je Valera Vita?

Valera Vita je brend koji na hrvatskom tržištu djeluje više od 20 godina, točnije još od 1998. godine. Pokrenula ga je dr. Zdravka Svetličić koja je uz pomoć alternativne medicine uspjela pomoći svom sinu.

 

Rad ovog centra za poboljšanje zdravlja i kvalitete života zasniva se na kombiniranju tradicionalne indijske i kineske medicine koje se zatim prilagođavaju medicinskim i znanstvenim principima Zapada.

 

U srži ovakvog načina liječenja je tzv. holistički pristup, tj. briga za mentalno, emotivno, duhovno i fizičko zdravlje pacijenta. Ovim putem ne samo da se pacijent liječi nego ga se i podučava najvažnijim principima zdravijeg i kvalitetnijeg života.

 

Kao što smo već rekli, cijeli pristup Valere Vite temelji se na homeopatiji i biorezonanci, a potonja metoda se pokazala posebno efikasnom. Glavni razlog za to je korištenje iznimno osjetljivog BICOM uređaja koji uočava i najmanje nepravilnosti u radu organizma i zahvaljujući kojem je moguće brzo i učinkovito djelovati.

 

Na taj način se lako kombiniraju najsuvremenija tehnologija i najvažniji principi tradicionalne medicine. 

 

A nakon više od dva desetljeća rada i razvojem modernog načina života, došlo je vrijeme za širenje. U Hrvatskoj postoji izražena potreba za većim brojem ovakvih centara i Valera Vita će vam pomoći da svoj otvorite i opremite u najkraćem mogućem roku.

Biorezonantni postupak

Što dobivate od Valere Vite?

Postanete li primatelj Valera Vita franšize, na raspolaganju će vam biti svi resursi koje je ovaj brend prikupio tijekom svog razvoja. Prije svega, postajete dio prepoznatljive i vrlo ugledne obitelji koja se već dokazala na tržištu i kojoj pacijenti itekako vjeruju.

 

Time ujedno dobivate i ogroman potencijal pri otvaranju svog centra.

 

Ono što je važno napomenuti jest da vam Valera Vita osigurava kompletan poslovni model u kojem je sve razrađeno do najsitnijih detalja i koji se već dokazao kao iznimno uspješan. Dakle, samo trebate pratiti već prokušani recept.

 

Naravno, u paketu dolaze i potrebna edukacija, pristup vrhunskoj tehnologiji, ali moguće je zatražiti i pomoć pri u marketingu kako biste na pravi način doprli do vaše ciljane publike. 


Dakle, Valera Vita bit će uz vas u svakom trenutku učiniti sve da bi se stvorili snažni franšizni odnosi, bez obzira u kojoj fazi poslovanja se nalazili i uvijek ćete imati nekoga kome ćete se moći obratiti za savjet.

Prevencijom do zdravlja

Koliko košta ulaganje u Valera Vita franšizu?

S obzirom da se vaš Valera Vita centar može nalaziti u prostoru od 50 do 100 ㎡, inicijalna ulaganja mogu varirati, ali možete očekivati da ukupno iznose između 70,000 i 100,000 eura.

 

Najveći dio toga otpada na nabavku potrebne opreme, a cijena za to se kreće od 45,000 do 60,000 eura. Treba reći i da ulazni franšizni tantijem iznosi 15,000 eura, a nakon podmirenja tih troškova preostaje samo podmiriti troškove otvaranja i marketinga.

 

Također treba reći da u gorespomenuti ukupan iznos također ulaze i tromjesečna zaliha i iznos potreban za podmirenje najma lokacije u trajanju od tri mjeseca, što će vam omogućiti da bezbrižno uhodavate posao, naravno uz pomoć davatelja franšize. 

 

A s obzirom da ovdje govorimo o franšiznom modelu, potrebno je imati na umu i godišnje tantijeme koji iznose 10%, što je standardno u ovoj industriji.

 

Naravno, s obzirom na ulaganja koja morate napraviti, postavlja se i pitanje profitabilnosti cijelog ovog pothvata. Upravo je ovo jedna od najvećih prednosti Valera Vita franšize jer je povrat investicije iznimno brz. Zapravo, investicija vam se može isplatiti već u roku od godine dana!

 

U prosjeku, Valera Vita centar donosi profitabilnost od malo iznad 63% prije poreza, kamata i amortizacije. Dakle, ovaj poslovni model dokazano donosi izvrsne rezultate.

Biorezonanca

Zaključak

Valera Vita izvrsno je ulaganje za sve koji žele živjeti zdravo i pomoći ljudima oko sebe da učine isto. Otvaranje ovog centra ulaganje je čije ćete plodove početi ubirati vrlo brzo, a davatelj franšize uvijek je tu da vam pomogne u svim situacijama i pruži vam odgovarajuću obuku.

 

Svake godine potreba za ovakvim centrima zdravlja sve više raste, tako da je ulaganje u ovakav objekt potez kojim si možete osigurati dugoročne i vrlo stabilne prihode, ali i učiniti nešto za zajednicu u kojoj živite. 


Stoga, ako ste posvećeni zdravom životu i tražite odličnu priliku za investiciju, ne oklijevajte - CFCG će vam pomoći da postanete dio Valera Vita franšize!

bottom of page